Projecten en organisatie

Interim management KAM/QESH

Indien uw kwaliteit-, Milieu of Veiligheidsmanager tijdelijk de werkzaamheden niet uit kan voeren is Ameliora Consultancy in staat om met haar ervaring en expertise de werkzaamheden tijdelijk over te nemen.

Met een jarenlange ervaring in Consultancy en het uitvoeren van assessments in vele sectoren van het (inter-)nationale bedrijfsleven is Ameliora Consultancy in staat om deze werkzaamheden snel op te pakken tegen redelijke tarieven.

Project Management

Bij het naar het gewenste eindresultaat loodsen van een project of programma is het voor organisaties vaak noodzakelijk om (extra) capaciteit, kennis en ervaring in te huren in de vorm van programma of project management.

In een orienterend gesprek beoordelen wij met U of wij de geschikte partner zijn om het werk uit te voeren. Door het inzetten van alleen een medewerker met de juiste vaardigheden en kennis zorgen wij ervoor dat onze mensen het project in goede banen kunnen leiden.

Een programma- of projectmanager moet meerdere jaren ervaring hebben met het managen van projecten en moet daarnaast de nodige hoeveelheid inhoudelijke kennis mee brengen.

De programma- en projectmanager werkt daarbij met een gestructureerde projectaanpak, zonder te vervallen in bureaucratie en een grote hoeveelheid papierwerk.

Ameliora Consultancy voert adviserende- en uitvoerende projecten uit op het gebied van bijvoorbeeld innovatie, new business, organisatie advies, verandertrajecten, borgen van bedrijfsprocessen, trainingen.